Behandelingen

 

Basis gezichtsbehandeling

Elke gezichtsbehandeling heeft als basis een grondige reiniging. Hoe de rest van de behandeling ingevuld gaat worden hangt af van de conditie van de huid en de individuele wensen, zoals harsen en/of epileren. In de meeste gevallen bestaat de gezichtsbehandeling uit: grondige reiniging, harsen en/of epileren, massage van gezicht en decolleté, masker.

 

Speciale gezichtsbehandelingen:

Micro Needling: Verstevigen en anti-rimpel. De werkstoffen worden in de diepere huidlagen gevoerd. Voor optimaal resultaat is een kuur van 5 behandelingen aan te raden.

Esplendor: Liftend, verjongend en anti-rimpel effect.

Artificial Skin: een geavanceerde anti-aging behandeling. Op de vakbeurs Beauty Trade Special 2017 genomineerd als Professional Beauty Product of the Year!

 

 

 

Pedicurebehandeling 

Knippen en bijwerken van de nagels, schimmelnagels behandelen, eelt verwijderen, likdoorn verwijderen. 

 

 

 

Losse behandelingen

Losse behandelingen zoals epileren, harsen van bovenlip en/of kin, verven van wenkbrauwen en/of wimpers kunnen los worden geboekt of toegevoegd worden aan een andere behandeling.

 

 

Producten

Een mooie, stralende huid, met de beste verzorgingsproducten!

Utsukusy huidverzorgingsproducten combineren tradiotionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Met 100% natuurlijke producten, op zorgvuldige wijze geproduceerd en streng op kwaliteit getest (dierproefvrij), bent u verzekerd van een heerlijk schoonheidsproduct.

In de salon maak ik gebruik van deze producten. Allergische reacties zijn tot een minimum beperkt. Zelfs na een korte gezichtsbehandeling ziet u direct resultaat dat nog dagenlang voelbaar blijft. Om dit resultaat te blijven behouden kunt u deze heerlijke producten ook thuis gebruiken. 

Ook wanneer u geen behandeling in de salon boekt adviseer ik u graag over Utsukusy huidverzorgingsproducten en het gebruik ervan.

 

Ayurveda

Utsuskusy heeft een uitgebreide lijn Ayurvedische producten, zoals oliën, zouten, poeders, klei en hydrolaten. Kant-en-klare producten, maar ook bijvoorbeeld basisoliën die naar eigen specifieke behoefte kunnen worden gemengd met essentiële oliën.

 Ook voor gebruik thuis.